baby, Baby T, Foto, Kærlighed, mærkedage, Tøserne

Troldeungen er 8 mdr allerede… hvordan skete det lige??

Altså jeg kan jo godt se på kalenderen at vi skriver december og om lidt er det jul (så faktisk er hun vel egentligt tættere på 9 mdr end på 8….?), men jeg har godt nok svært ved at forstå at hun allerede er 8 mdr.

Hun er helt sin egen og det er en fornøjelse at se hende vise hendes personlighed frem for verden. Hun har fart over feltet, mere end jeg ofte lige kan overskue (Troldeungen kravler og har gjort det længe nu og er tæt på at have knækket koden for at gå).

Det er en fornøjelse at se glæden i hendes ansigt når hun ser sine søstre og latteren vil ingen ende tage når de store leger med hende.

Troldeungen var i den grad en af de ting livet kaster efter en, mens man har travlt med at lægge andre planer og det tog mig lang tid at komme overens med at jeg skulle have en baby mere, endda en baby Niels ikke var far til. Men her 8 mdr senere kan jeg se at hun var den baby vi manglede, hun fuldender min børneflok og vores familie.

Jeg synes stadig det er hårdt at have baby igen, jeg mangler den frihed der er i at have store børn, der kan en masse selv. Men heldigvis ved jeg jo, at den tid kommer igen, så pt nyder jeg bare at være her med hende og de glæder og frustrationer der følger med at have en baby der skal lære hele verden at kende og helst på en gang, hvis det stod til hende selv.

Det er finurligt at se forskellen på ens børn. Jeg har den stille tænker i min ældste, mit wild child og frie sjæl i min mellemste og så er der troldeungen, som er et godt mix af det hele.

I en lang periode var det bedste i verden at knurre af folk når de hilste på hende og hun syntes det var den sjoveste lyd i verden, nu suser hun rundt og siger små jodle-lyde, som ud af det blå får hende til at grine af sig selv og af verden – hvor må det være fantastisk at se verden fra en babys perspektiv. Jeg ville ønske vi andre kunne få lov til det indimellem – at genopdage hele verden på ny med friske øjne.

Men i stedet nyder jeg at opleve min sidste baby opleve verden for første gang i al dens herlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *