Om mig

Den her blog handler om mig, så det er vel kun ret og rimeligt at jeg fortæller lidt om mig selv. Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte og slutte, men jeg kan da starte med at jeg hedder Ditte og er mor til to skønne væsener på 7 og (snart) 10 år. Jeg har siden fundet en ny kærlighed og blevet mor til endnu et lille vidunder.

Mine oplevelser omkring det at miste og skulle navigere i sorgen både for mig selv og for mine børn, var det der gav udgangspunktet for bloggen, siden er der sket en masse andet, som så har dannet baggrund for mine tanker og skriverier.

Jeg håber du har lyst til at læse med videre.

 


Min verden vendt på hovedet


 

Jeg mødte Niels første gang i efteråret 1998, han var en af min fars rigtigt gode venner og jeg var bare hjemme på et lynvisit for at fejre min 18 års fødselsdag. Allerede dengang syntes jeg han var et dejligt menneske og igennem årene har vi set en del til hinanden når han var med til forskellige lejligheder i min familie. I 2006 fyldte min far 60 og skæbnen ville, at venskabet slog gnister og Niels blev manden i mit liv.

Jeg har flakket en del om i mit liv – flyttet fra sted til sted og har hverken kunnet finde mig tilpas i et fag eller i livet som sådan. Hver gang jeg fald til ro og tænkte sådan her skal det være, så gik der ikke længe før jeg blev rastløs og endnu engang rev mit liv op med rode, for at starte forfra et andet sted. Men med Niels fandt jeg min ro, mit fundament. Vi blev ret tidligt i vores forhold sikre på at det skulle være os to resten af livet og den 2. september 2006 giftede vi os i al hemmelighed.  Ikke fordi andre ikke måtte vide, at det var sådan vi havde det med hinanden; men fordi vi ville have det øjeblik helt for os selv. I 2007 fødte jeg vores ældste datter og i 2008 fandt vi vores drømmehus i dejlige Bovrup og et par år senere blev vi velsignet med endnu en datter. Vi har haft et skønt liv, omend til tider besværligt, men uanset hvad har vi altid haft hinanden og vores familie og vi har været hinandens støtter.

I December 2016 brast lykken. Niels dør pludseligt og uden forvarsel og mine børn og jeg skal nu lære at leve i en verden uden Niels.  Den her blog handler om min sorg og kampen for at komme videre i et liv uden ham og sidst men ikke mindst at finde min ro og mit fundament i mig selv, for mig selv og for mine børn.