Izzy, Kærlighed, reflektion

Når lyset bryder frem…

Det har været trist og gråt og vådt i rigtigt langt tid og det påvirker selvsagt humøret, men så fik vi lige en omgang sne til at lette stemningen lidt. Sneen varede ikke længe og jeg blev lidt trist ved tanken om at vi nu skulle tilbage til det våde og grå igen.

Men men men, så stod jeg op i morges, Izzy tiggede helt desperat efter at komme ud og hun var også sulten, så efter at være blevet mindet om hvor godt det er for vores hunde at søge efter deres mad (af Nicklas fra Lupo Hundecenter), så snupsede jeg morgenmaden i en pose, kameraet over skulderen (vi skulle nødigt glemme kameraet!!) og om på marken gik det – tænk sig, den skønneste solopgang og en frossen mark!!

 

 

Vi var derude i en hel time og bare nød det – Izzy havde selvfølgelig fokus på først maden og dernæst alle de mus hun kunne jagte og de spændende dufte marken var fuld af… Jeg skal ikke kunne sige det med sikkerhed, men jeg tror marken dufter markant anderledes når den er frossen end når den er som den plejer, det virker i hvert fald sådan på Izzy.

 

 

Og når lyset sådan bryder frem og man er i selskab med en glad bamsehund, hvordan kan man så være trist? Det kan man ikke, eller jeg kan i hvert fald ikke. Ikke lige i det sekund, det minut, den time vi brugte på marken og når tristheden og sorgen næste gang rammer mig og det føles som om jeg er ved at drukne i det. Så griber jeg min redningskrans, eller skulle jeg skrive redningshund og tager hende og mit kamera med på tur. Så letter tågerne og smerten og det bliver igen lettere at trække vejret. I hvert fald for en stund.

Det var en vanvittig beslutning at få en hundehvalp midt i vores sorg og mit livs kamp for at holde både pigerne og jeg selv oven vande. Men Izzy er det hele værd. Hun er et kæmpe arbejde (hvem sagde teenagehund for alle pengene!), men jeg ville ikke undvære hende et sekund. Hun er der altid for mig, hun vil mig altid og hun ønsker kun at jeg er glad og at vi har det sjovt…

Izzy er min terapeut, min ven og min evigt glade følgesvend…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *