reflektion

Farvel til året der gik…

2017 var et år jeg sent kommer til at glemme. Det første år uden Niels. Nok var det et hårdt år, men det var også et år der har budt på små sejre og oplevelser. Det var året hvor ældsten havde sin første runde fødselsdag og mindsten lærte glæden ved store, vilde rutschebaner (en glæde hendes mor ikke kan huske). Det var året, hvor vi bød Izzy velkommen og kunne erklære os for hundeejere. Året hvor jeg tog min passion for kameraet op igen og for alvor gjorde noget ved det.

Året har budt på nye bekendtskaber og venskaber. Der er knyttet bånd, som jeg måske aldrig havde knyttet, hvis ikke vi havde stået i den situation vi nu engang står i. Så selvom jeg savner ham og ville ønske han var her endnu, så er jeg også taknemmelig. Taknemmelig for de piger han har givet mig, for det fundament han har sørget for, der giver mig muligheden for at skabe et nyt liv for pigerne og jeg. Et nyt liv, vi kun er ved at finde ud af hvordan skal være og hvor det skal bevæge sig henad, men vi er på vej og det er det, der tæller.

Til alle, der har fulgt os i mindre eller større grad, sender jeg en kærlig tanke og håber at i har haft et godt 2017 og håber i må få et endnu bedre 2018. For os selv drømmer jeg om et 2018 med ro og tid til bare at finde ud af hvor vi skal hen og modet til at gå vejen foran os.

 

Her får i vores 2017 i billeder.

 

 

 

 

 

 

Jeg er min lille familie evig taknemmelig, de giver mig grund til at stå op når jeg hellere vil blive liggende. Jeg sluttede 2016 af med at give mine børn og mig selv et løfte om at flytte fokus og levere sundere. 2017 slutter jeg af med at love os mere tid, mere ro. Mere tid til bare at være, til at se hinanden. Tid til andet end at forsøge at arbejde os gennem sorgen.

2018 skal give mere plads til glæde, til smil, til overskud. Det løfte giver jeg mine piger og mig selv. Vi skal have mere tid.

 

1 thought on “Farvel til året der gik…

 1. Kære alle 3
  Vi elsker også jer!
  I er seje!
  Vi ønsker jer alle et godt 2018
  En stor hilsen skal også gå til Dean, som uforbeholden har været jer en stor støtte og til hvem der er blevet knyttet stærke bånd – 1000 Tak Dean, skal lyde fra familien.
  Mange andre har hjulpet ikke kun jer, men også os – der blev pludselig langt til Sønderjylland!
  Nu glæder vi os til et 2018 og ser frem til mange dejlige stunder i jeres selskab.
  Glæder os til Vinterferie med pigerne og mange glædesstunder.
  1000 Kys og kram fra os til jer !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *