Hverdagen

Sommer og forhåbentligt fred og ro

Sommeren har ramt os. På fredag starter ungernes sommerferie og vi skyder den i gang med at tage en forlænget weekend, hos min far og stedmor. Vejrudsigten lover regn, men jeg er ligeglad. Vi skal være sammen med familien, jeg skal suge glæde og nærvær til mig. Nyde mine unger og min hund. Se mine niecer og nevøer. Besøge ungernes farmor og farfar.

Det er mit håb og ønske at sommerferien kan give os lidt ro på som familie og give plads til bare at være og nyde hinanden. Nu ved jeg godt at det sjældent går som forventet, men jeg krydser alt hvad krydses kan for at det alligevel går nogenlunde som planlagt.

Sommeren byder også på den stores 10 års fødselsdag. En dag jeg stadig gruer for. Gaven er købt, planerne for dagen er lagt, men puha jeg frygter den. Både for hende, men også for mig selv. Endnu en mærkedag og endda en af de helt store, hvor Niels kun er med i tankerne og hjertet.

Jeg har lovet mig selv, det bliver en god dag, endda en fantastisk dag.

Ellers byder sommeren på en sviptur til hovedstaden. Ungerne skal en tur i Pippiland med deres mormor og morfar, mens Dean og jeg passer Soffi (deres hund) sammen med Izzy.

Ellers skal vi i Legoland, til stranden, gå ture i skoven, ligge puslespil, grille i haven og i det hele taget bare være sammen.

Hvad har du af planer for din sommerferie?

8 thoughts on “Sommer og forhåbentligt fred og ro

 1. Jeg håber i får en god ferie og en god fødselsdag på trods af alt det sorg og savn der også vil være en del af det.
  Jeg venter på at få min afsluttende specialegodkendelse, og forhåbentlig skal jeg bruge sommeren på at søge arbejde.

  Masser af tanker til dig og din familie.

  1. Mange tak, Anne Mette.

   Jeg krydser fingre for at du får den specialegodkendelse og selvfølgelig drømmejobbet 🙂

   Kram

   Ditte

 2. Håber i får en dejlig sommer med masser af nærvær , hygge med familien m.m. 🙂 og en fantastisk fødselsdag 🙂

  1. Så skal i også fejre en stor dag . Tak, jeg håber sådan vi får lidt ro på henover sommeren og får tid til at lande og samle os.

   Kram

   Ditte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *