Tøserne

Et øjeblik af rendyrket lykke…

Intet mindre end rendyrket lykke.

Efter formiddagens forskellige pligter og ærinder, havde jeg her til eftermiddag en kæmpe lyst til at komme ud med kameraet. Jeg spurgte ungerne om de ville med. Mindsten ville hellere blive hjemme ved Dean og Izzy, men den store ville gerne med.

Jeg pakkede kamerataske og barn i bilen og afsted det gik til den lokale strand. Vi tullede bare rundt og hyggede uden noget særligt formål og hvor var det dog skønt, bare at være i nuet uden nogen skygger…

Det er sjældent at hun og jeg kan rumme bare at være til stede i nuet og nyde et øjeblik af rendyrket lykke. Det er som om, det er nemmere at holde ud at være i sorgen og smerten, end at erkende momenter af lykke og glæde. Det er en underlig vendt-på-hovedet situation, hvor man har nemmere ved at være til stede i noget der gør ondt, end i noget der vækker glæde (Hvor er det egentligt grimt at læse, men sådan er det). Nu lyder det som om, vi går rundt og græder og er triste hele tiden, sådan er det ikke. Men hverdagen er monoton og grå på mange måder. Hver dag har små momenter af lykke, men det er sjældent jeg føler en dag er gennemgående fuld af glæde, som i dag har været det…

Så meget desto mindre skal det også markeres når det rent faktisk lykkes at have en dag fuld af glæde og total, altomfavnende lykke!

 

Lykken var i dag fuld af skæve vinkler.

 

 

Blå, intense øjne.

 

 

Vejrmøller.

 

 

Vejrmøller.

 

 

Vejrmøller.

 

 

Og flere vejrmøller.

 

 

Legen hollandske bjerggeder.

 

 

Lys, lys og mere lys.

 

 

Og mest af alt, nød jeg bare at se på den her smukke, smukke pige…

 

2 thoughts on “Et øjeblik af rendyrket lykke…

 1. Ja, hvor er hun smuk…
  Hvor er det dejligt I har haft så god en dag.
  Og så forstår jeg fuldt ud, hvad du mener med, at det ofte er vanskeligere at være i det glade end i det triste og det der gør ondt.
  Jeg har selv mistet en person der stod mig nær, og jeg blev helt forbavset over at – ja, sådan er det ofte, i den situation, det havde jeg ikke tænkt på den måde. Det har du sat ord på nu.
  De bedste tanker til Jer.

  1. Kære Du,
   Tak for dine ord. Ja det var skønt at have et par gode, glade timer – bare hende og jeg.
   Jeg er glad for jeg kunne sætte ord på det for dig.

   Det gør mig ondt at høre, du også har mistet.

   Tak for dine tanker, det varmer.

   Kh

   Ditte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *