Izzy, Uncategorized

Min firbenede soulmate

Det kan måske lyde tåbeligt at kalde familiehunden for ens firbenede soulmate. Men ikke desto mindre er Izzy en meget vigtig del af vores familie og ikke mindst af mit liv. Izzy larmer, stjæler mad, ødelægger ting, stikker af, jagter katten og gør ofte det stik modsatte af hvad hun bliver bedt om – men, jeg ville ikke undvære et sekund med hende.

Men hvad er det præcis hun kan? Hvad er det der gør at jeg synes hun er uundværlig, selv når hun for jeg ved ikke hvor mange en gang har tygget et eller andet i stykker eller er stukket af efter en hare? Hvorfor er hun så vigtig for os? Det er egentligt ret simpelt – hun er rendyrket kærlighed på fire ben. Hun vil os, uanset tid på døgnet, om hun lige lå og snorkede eller har været ude og gå den længste tur. Uanset hvordan hun har det, så har hun altid kærlighed til os og giver frivilligt ud af den i uanede mængder. I 2018 gennemgik hun en hofteoperation og genoptræningen var hård og smertefuld, både for hende og os. Men uanset hvad vi bød hende og hvor hårdt det var, så havde hun kun kys og kærtegn til os. Jeg ser det når vi er afsted med andre hunde, hun har uanede mængder tålmodighed til de andre hunde. Selv når hun er træt af tingene, er hun blid, mild og ikke mindst glad. Izzy vil kort sagt gøre alt for et smil og et kærtegn fra os og beder ikke om noget igen. Izzy er “kun” et kæledyr og for andre kan det måske forekomme  tosset at vi gerne bruger oceaner af penge og tid på hende, men hun er det hele værd for os. Bare mens jeg skriver dette ligger hun op af mig i sofaen og sover, for hvad bedre end at være tæt på mig? Det er da en kærlighedserklæring vi alle kan bruge!

 

Hun er min tålmodige bamse, hende der har al kærlighed i verden til mig – selv når jeg opfører mig som en kælling og egentligt bare burde holde min mund. Hun er der når vi griner, når vi græder, når bølgerne går højt og når der er ro over hele linjen. Altid er hun der, lige midt i det hele. Hun skal helst sove tæt ved os og helst på en stak af puder. Hundekurven dur kun når den er fyldt med puder alle andre steder fra. Når man besøger morfar og oma om sommeren skal skovjordbærene stjæles og morfar skal have så mange kys man kan slippe afsted med. Alle der kommer forbi hvor hun er, får et bjæf med på vejen, så de i hvert fald ikke er i tvivl om at hun er der.

 

 

Hun er finurlig og skøn og fjollet og larmende – med andre ord hun passer ret godt ind i vores lille familie. Lige om lidt bliver hun 2 år og vi håber på mange mange flere.

Min skønne, skønne Izzy – hun gør verden sjovere, smukkere og helt igennem mere fantastisk. Jeg håber alle, får mulighed for at opleve en hund som hende, med alle hendes uvaner, narrestreger og finurligheder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *