Hverdagen

Boller i karry blev til Mongolian Barbeque

De sidste par dage har været lidt hårde ved mig. Jeg har enten selv ikke kunnet sove eller en af ungerne har haft en dårlig nat, så jeg kører på max søvnunderskud. Torsdag skulle min pap-kusine komme ned og bruge dagen sammen med mig, og vi skulle lave boller i karry til aftensmad. Jeg vågnede torsdag morgen og var helt færdig, 3 timers søvn per nat er bare ikke nok og jeg orkede faktisk ikke at få besøg, men jeg ved også bare hvor godt det gør mig at være sammen med hende.

I stedet for at aflyse og bare gemme mig under dynen, skrev jeg det som det var til hende at jeg hverken orkede at rydde op eller lave aftensmad, om det var ok at vi bare tog ud og spise. Her er det jeg bliver bekræftet i hvorfor jeg elsker mit venskab med den skønne Pap (ja det hedder hun jo ikke, men det har jeg kaldt hende fra dag 1 og hun ER bare min Pap) så meget. For som altid passer det bare sammen. Pap er helt med på at vi skal ud og spise og jeg behøver faktisk ikke nævne, hvilken restaurant jeg havde i tænkt mig at tage på. Hun ved godt jeg vil på Mongolian Barbeque (come on – det er super lækkert, der er noget for enhver smag og det er rimeligt i prisen – what’s not to like??) og som altid er hun frisk.

Det endte med at blive en skøn, omend træt dag med tysklandstur, gåtur i skoven med vapsen, film på fifaen og lækker mad med Pap, Dean og ungerne – og selvom jeg stadig er træt, så fik jeg alligevel lidt på energi-kontoen af at bruge dagen med Pap.

At jeg så lignede en total pauseklovn, da jeg skvattede på vej ned af trappen til parkeringspladsen og blev nødt til at have Pap til at køre bilen hjem, fordi min ankel gjorde ondt – er en anden sag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *