Foto

Min passion…

Det er ingen hemmelighed at min passion og terapi er mit kamera.

Det gør jeg mere og mere ved og drømmen er at kunne arbejde deltid som portrætfotograf. Et led i den proces er at blive teknisk dygtigere og derfor deltog jeg i sidste weekend i et kursus hos børnefotografen Kristina Daley. Det var et super kursus og selvom meget af det vi talte om, var noget jeg i teorien godt vidste i forvejen, så gjorde det bare en kæmpe forskel at høre om det fra en andens vinkel. Så hvis nogen går med en drøm om at blive bedre til at fotografere og få mere ud af hverdagsbillederne, så kan jeg klart anbefale at deltage i et af Kristinas kurser.

Selvfølgelig skulle jeg straks prøve noget af alt det nye af og ungerne og Izzy har måttet stå model.

 

Min ældste unge, skøn og alvorlig og helt sin egen.

 

Min yngste, mit wildchild, min trut-marie – syngende, legende, fantasi uden grænser.

 

Og sidst, men bestemt ikke mindst. Vores helt igennem fantastiske krammebamse, fjollehund og terapihund (i hvert fald er hun terapi for os).

De tre er og bliver min stolthed og min kærlighed. Og i nuet også min lykke.

 

Hvad er jeres passion? Og hvordan udlever i den?

1 thought on “Min passion…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *