Fotografering

Min opgave er at give jer en god oplevelse, sørge for at I har det sjovt og skabe rum til at I kan være jer selv. Jeg tager billeder ‘on location’ og tager afsæt i jeres ønsker for hvor I har lyst til at fotograferingen skal foregå, det være sig hjemme hos jer selv, en tur på stranden eller den lokale legeplads. Såvel som at I kan komme her og gøre brug af de områder jeg kender i forvejen. Det vigtige er at vi laver noget i synes er sjovt og hyggeligt, så fotograferingen bliver en oplevelse, såvel som en række skønne billeder.

For at kunne skabe den oplevelse for jer, er det vigtigt for mig at vi inden fotograferingen har en snak om hvad det er for en slags billeder I drømmer om, hvor I godt kunne tænke jer at blive fotograferet – skal det være hos jer selv, skal det være en lokation nær jer eller skal det være i mit nærområde, hvor jeg kender mulighederne. Jo mere jeg kender til jeres ønsker, jo bedre kan jeg skabe lige netop de billeder i går og drømmer om.

 

Fotografering af nyfødte foregår i de første 14 dage efter barnets fødsel og det er derfor vigtigt at i oplyser mig terminsdatoen, samt tager kontakt til mig 1-2 dage efter fødslen, så vi hurtigst muligt kan få planlagt et tidspunkt, der passer jer og den lille ny.

 

Efter fotograferingen præsenterer jeg jer for en række fuldt redigerede billeder, så I har mulighed for at udvælge lige netop de billeder I synes bedst om.

 

 

Jeg kører i området Aabenraa, Als, Haderslev, Vojens, Tønder. Kørsel over 45 km fra min bopæl takseres med 6,00 kr per kørt kilometer.