Om mig

Jeg hedder Ditte og bor i Bovrup (Sønderjylland) sammen med mine to unger og vores dyr. Vores hverdag er præget af, at vi mistede min mand og pigernes far sidste år og jeg derfor har omprioriteret vores liv. Jeg er uddannet pædagog i 2015 og arbejder som hjemmevejleder inden for handicap området. Fotografiet har altid været noget særligt for mig, men først da jeg fik min ældste i 2007, blev fotografiet for alvor min store passion og jeg arbejder hele tiden på at dygtiggøre mig, både i forhold til selve fotograferingen og efterbehandlingen.

Jeg sørger for at der er god tid til hver session, så du og dine kære kan slappe af og vænne jer til min tilstedeværelse – det kommer der de bedste billeder ud af. Mine primære motiver er børn, familier og dyr, men skulle der være andet du kunne tænke dig at få foreviget, så kontakt mig og så ser vi på det.

Efter fotograferingen præsenterer jeg jer for en række billeder fra sessionen og får mulighed for at udvælge lige netop de billeder du synes bedst om.

Hvis du vil vide mere om mig og mit liv, foreslår jeg at du kigger forbi bloggen, hvor du kan få et indblik i min og mine ungers hverdag.